Ubytování

30.04.2012 16:24

Občanské sdružení František nabízí zájemcům ubytování a prostory pro pořádání nejrůznějších akcí jako jsou setkání křesťanských společenství, pobytová soustředění zájmových skupin a kroužků, ale také například rodinná setkání při oslavách výročí a podobně. V době prázdnin dáváme přednost akcím celotýdenním.

Budova nabízí pěkné a čisté ubytování v jedno až pětilůžkových pokojích (možnost přizpůsobení), se společným sociálním zařízením, společenskou místnost, velkou jídelnu s krbem a vybavenou kuchyň. Také je zde možno využít kapli, zastřešený prostor bývalé stodoly, velkou zahradu nebo posezení ve sklípku. 

Předpokládaný příspěvek za osobu na den - dospělí_180 Kč,  mládež od 10 let_120 Kč,  děti od 6 let_70 Kč,  děti od 3 let 50 Kč,  mladší děti bez poplatku.

Objekt, využívaný sdružením "František" není ubytovacím zařízením. Ubytování je poskytováno pouze pro umožnění akcí, pořádaných buď sdružením, nebo jinými zájemci a to v souladu se zaměřením a stanovami sdružení, tedy takových, které přispívají k duchovnímu a morálnímu rozvoji v duchu křesťanských hodnot.

U akcí se předpokládá větší počet účastníků. Objekt je poskytován k užívání vždy celý pro jednu danou akci. S ubytováním dalších osob, které nesouvisí s danou akcí, se nepočítá.

Se všemi otázkami, které se týkají ubytování, se obracejte na výbor sdružení, nejlépe e-mailem. Ústní domluvy a domluvy přes telefon mohou být pouze informativní a nelze je pokládat za závazné.

—————

Zpět